Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Enschede Wat kunt u doen Als bedrijf

Als bedrijf

Wilt u uw ondernemerschap inzetten voor mensen in nood in binnen- of buitenland? Dat kan. De mogelijkheden om ons te steunen, zijn zo breed als onze hulpverlening. En waar mogelijk bekijken we graag samen met u wat het Rode Kruis voor ú kan betekenen. Samen bundelen we de krachten en versterken we elkaar. Eenmalig of structureel.

Daarom het Rode Kruis

Uw steun aan het Rode Kruis biedt verschillende voordelen. U verbindt uw bedrijf met de grootste en bekendste hulpverleningsorganisatie van Nederland. Daarmee toont u de maatschappelijke verantwoordelijkheid van uw organisatie en kiest u voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Het Nederlandse Rode Kruis helpt al 145 jaar mensen in nood en beschikt over het CBF keurmerk voor goede doelen.
 
U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren aan onze hulpverlening aan mensen in nood. Dat kan al heel gemakkelijk, door een donatie te doen. Maar het kan ook dat uw bedrijf de juiste mankracht of kennis heeft om met ons te delen. En ons zo te versterken.

Doneer

Steun ons met een gift. Elk bedrag maakt voor ons verschil. Heeft u een specifiek thema of project in gedachten waaraan u de donatie ten goede wilt laten komen? Dan kunt u het beste contact opnemen met Frank Asser, manager Corporate Partnerships (telefoonnummer: 070 - 44 55 695, e-mail: fasser@redcross.nl).

Adopteer een project

Door een project te adopteren richt u zich op een specifiek project en laat u zien dat u maatschappelijk betrokken bent. U kunt uw werknemers bij het project betrekken en de resultaten op de voet blijven volgen. Neem contact op met Frank Asser, manager Corporate Partnerships (telefoonnummer: 070 - 44 55 695, e-mail: fasser@redcross.nl), om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke project het best bij uw organisatie past.

Kom in actie

Mobiliseer uw medewerkers en collega’s en kom in actie voor het Rode Kruis. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een hardloopevenement of een gelegenheidsdiner te organiseren. Wilt u meer ideeën? Neem contact op met het Rode Kruis in Enschede.