Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Enschede Actueel Nieuws Kledingbeurs juni 2014
13 juni 2014 |

Kledingbeurs juni 2014

kledingbeurs juni 2014 2.jpgkledingbeurs juni 2014 12.jpgkledingbeurs juni 2014 1.jpg 

Ook dit jaar is de kledingbeurs een daverend succes. Het Rode Kruis aan de Blekerstraat werd omgetoverd tot een mooie vintage winkel waar je voor een prikkie kleding, boeken, speelgoed en prullaria voor alle leeftijden kon kopen.

Liefhebbers van boeken konden meteen bij binnenkomst genieten van een tafel vol literaire juweeltjes. De andere helft  van de hal werd gevuld met speelgoed en woonaccessoires.

Waar de meeste bezoekers voor kwamen stond in de volgende hal. Rekken vol kleding met merken als Gerry Weber, Clockhouse (C&A) en nog veel meer.

De klanten, van studenten tot huismoeders. Vol lof werd er door de klanten gesproken over de kledingbeurs. Zo vertelde een klant vlak voor de pauze: “ik vind dat er mooie kleding hangt. Ik heb een mooie jurk en broek gekocht en straks na de pauze ga ik er weer heen, want dat is alles voor €0,50, is toch geen geld”. De liefhebbers stonden dan ook in de pauze buiten te wachten tot de deur weer open ging.

Het succes van de kledingbeurs heeft niet alleen te maken met de artikelen die verkocht worden, maar het aanstekelijke enthousiasme en de inzet van de vrijwilligers vormen een perfecte combinatie.