Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Emmen Dit doen we Eerste hulp

EHBO

Op het gebied van EHBO is het Rode Kruis afdeling Emmen zeer actief. Zo staan wij bij diverse evenementen (denk aan de Eendenrally, de Gouden Pijl) om hier hulp te verlenen. Ook verzorgen wij in ons gebouw EHBO-lessen zodat en geven wij gastlessen om scholen.

EHBO bij evenementen

Emmen kent tal van evenementen waar een groot aantal mensen bij elkaar komen. Denk hierbij aan de Gouden Pijl, Alles Kids, de Eendenrally of de avondvierdaagse. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en is het niet verantwoord om bij deze evenementen geen hulpverleners paraat te hebben. Het Rode Kruis afdeling Emmen verzorgt dit graag voor uw organisatie. Voor een kleine vergoeding leveren wij hulpverleners waar u op kunt rekenen. De EHBO'ers zijn door ons zelf opgeleid zodat wij zeker weten dat zij van uiterst hoge kwaliteit zijn.

  • Voor meer informatie neem contact op met Anita Mulder, onze co├Ârdinator evenementenhulpverlening: anitamulder.rkk@ziggo.nl
  • Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan dit formulier in.

EHBO opleiding

Ook verzorgt het Rode Kruis afdeling Emmen EHBO opleidingen. Hieraan kunt u als particulier, mits de groepen niet vol zitten, ook deelnemen. U kunt betalen voor deze lessen, maar u kunt er ook voor kiezen om de opleiding van het Rode Kruis te krijgen. Als tegenprestatie moet u dan een aantal inzetten draaien bij evenementen.

  • Voor meer informatie over de EHBO-opleiding van het Rode Kruis, neem contact op met Jan Smit, bestuurslid vrijwilligersmanagement: smitj1953@hotmail.com.

Gastlessen EHBO

Ook verzorgt het Rode Kruis afdeling Emmen gastlessen. Dit kan zijn voor scholen, maar ook voor andere organisaties die belang hebben bij een EHBO-cursus.