Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eindhoven Dit doen we Rode kruis Gala Eindhoven e.o.

Rode kruis Gala Eindhoven e.o.

​​

Artikel delen?


Gala2015_33.jpg
Elk jaar vindt op de eerste zaterdag van oktober het Rode Kruis Gala van de afdeling Eindhoven en omgeving plaats. Dit jaar is dit op zaterdag 7 oktober 2017.

Het Rode Kruis Gala is in Eindhoven een begrip en zowat alle grote bedrijven uit onze regio zijn dan ook vertegenwoordigd. De afgelopen vijf jaar heeft het Gala plaatsgevonden op de vliegbasis Eindhoven, een bijzondere locatie die normaal alleen voor militaire doeleinden wordt gebruikt. Dit jaar maken we de overstap naar het Parktheater Eindhoven, waar we weer nieuwe mogelijkheden hebben om een wervelende avond te organiseren.

Het culinaire diner wordt verzorgd door Maison van den Boer en is van een zeer hoog niveau. De aankleding van de locatie wordt verzorgd door Oogenlust en is ieder jaar weer prachtig om te zien. Ook hebben we elk jaar verrassend en bijzonder entertainment met een klassiek intermezzo, een cabaretact, een goede band of een bekende Nederlandse artiest. Wij houden geen vaste veilingen, maar elke gast neemt gratis deel aan de loterij waarbij prachtige prijzen te winnen vallen, van een Airfryer tot een luxe vulpen en zelfs een 3-daags VIP-arrangement voor een buitenlandse PSV-wedstrijd. Het lukt ons ieder j​aar weer om een bijzondere avond voor al onze gasten te organiseren, die om 18 uur begint en kort na middernacht eindigt.

Bedrijven en particulieren kunnen een tafel nemen voor 10 personen voor € 6500,- (uit te breiden tot 12 personen ​voor € 650,- per persoon extra). Het Gala is voor het Rode Kruis Eindhoven een onmisbare inkomstenbron. Met de opbrengsten kunnen noodzakelijke sociale hulpprojecten in de regio voortgezet worden.

                                    


Contact Galacommissie

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

E-mail: gala@rodekruiseindhoven.nl
Telefoonnummer Simone Swinkels-Jongen: 06 - 348 727 17


De galacommissie bestaat uit:
  • ​Simone Swinkels-Jongen, voorzitter Galacommissie en bestuurslid Fondsenwerving
  • Bieke Bernaert 
  • Janine Vergroesen-Dieudonné
  • Lilian van 't Hullenaer