Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eindhoven Actueel Nieuws Rondtocht Rotterdamse haven voor deelnemers Rotary groot succes!
8 september 2014 |

Rondtocht Rotterdamse haven voor deelnemers Rotary groot succes!

​​​​​​​

 Uitgelicht nieuwsbericht

Rondtocht Rotterdamse haven voor deelnemers Rotary groot succes!

8 september | Op 5 vrijdag september vond wederom de Rotary-Rode Kruis boottocht plaats. Er gingen 170 deelnemers en 43 vrijwilligers mee.

​​​​​​Er stond een rondtocht door de Rotterdamse haven op het programma, waar op dit moment de wereldhavendagen plaatsvinden. De deelnemers kregen alle aspecten van de Rotterdamse haven te zien.

De deelnemers​​​​​​​ werden door Munckhof​ Vervoer uit Horst (Limburg) allemaal 's ochtends thuis opgehaald en 's avonds weer teruggebracht.  Het enthousiasme en de dankbaarheid van de deelnemers is ontroerend. "We gaan graag volgend jaar weer mee. Petje af voor de vrijwilligers" en "We hebben vroeger gefietst in de omgeving van de haven. Wat fijn om herinneringen op te halen", waren de reacties van de deelnemers. Naast vrijwilligers van Het Rode Kruis afdeling Eindhoven e.o. begeleidden vrijwilligers van de Rotaryclubs uit de regio Eindhoven de deelnemers. Rotaryclub Eindhoven-Zuid en het Rode Kruis Eindhoven e.o. hadden gezamenlijk dit jaar de organisatie ter hand genomen.

Rotary_RK_boottocht2_web2.jpg