Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eindhoven Actueel Nieuws Het Goede Oogst Feest 2011
3 oktober 2011 |

Het Goede Oogst Feest 2011

Op zondagmiddag 2 oktober werd voor de 7de maal het Goede Oogstfeest georganiseerd. Een feest dat inmiddels in het Eindhovense bekend staat als een waar familiefeestje waarbij plezier, eten, drinken en dansen centraal staat.

Gof1.jpg 
 
Zo hadden we de afgelopen jaren bekende thema’s als de Duitse Schlagers,  Hollandse volksmuziek en een echt Themafeest “ik hou van Holland”.
Dit jaar was het echter een ander feest op een nieuwe locatie. Samen met het inmiddels bekende Rode Kruis Gala Diner (25 jaar!) hebben we besloten om dit Rode Kruis weekend in het Muziek Gebouw Frits Philips te organiseren.
Gof2.jpg 
 
Spannend. Hoe zullen de gasten reageren op deze verandering. Geen feestje meer in de tent bij de Karpen. Ik weet nu één ding zeker! Er is waanzinnig gefeest, gedanst, gegeten en gedronken. “Ons eigen“ bekende bier, Bavaria, vond gretig aftrek op deze zeer warme zomermiddag. Het Thema, een muzikale en culinaire reis door Europa is zeer succesvol gebleken. De sluitingstijd, 5 uur, werd al snel 6 uur toen de ruim 300 volwassenen en ruim 150 kinderen met een voldaan en vrolijk gevoel huiswaarts keerden.
 
Gof3.jpg

Ook het Goede doel (daar doen we het uiteindelijk voor), het mede mogelijk maken van de Bijzondere Vakanties van het Rode Kruis (vakantiereizen voor kwetsbare mensen, vaak met een beperking), is zeker door de “loterij” en de vrijgevigheid van alle aanwezigen een succes geworden. Een mooi bedrag was het resultaat dat we aan de voorzitter van het Rode Kruis, Peter van de Berg, konden aanbieden. Gewaardeerde gasten dank en hopelijk tot het volgende Goede Oogst Feest.