Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eindhoven Actueel Nieuws Cursus EHBO aan baby's en kinderen
2 oktober 2017 |

Cursus EHBO aan baby's en kinderen

​​​​​

Wat zou het toch fijn zijn als je bij hoofdletsel, een hersenschudding of vergiftiging precies weet wat je moet doen! Als ouder, gastouder, juf of meester heb je een grote verantwoordelijkheid. Gelukkig, zorg je er met een EHBO cursus van het Rode Kruis voor dat je alle benodigde EHBO-kennis in huis hebt.

  • Tijd: 1 zaterdag van 9u tot 16.30u
  • Certificaat: Je sluit de cursus af met een geregistreerd certificaat Eerste H​ulp aan Kinderen goedgekeurd door de rijksoverheid. Handig voor gastouders!
  • Leerdoelen en onderwerpen: Na afloop van de cursus kun je een kind in veiligheid brengen, de toestand van het kind beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulpverlenen bij bewusteloosheid, bloeding, brandwond, circulatiestilstand, CO-vergiftiging, ernstige allergie, hoofdletsel, huidwond, koorts en koortsstuipen, kortademigheid, letsel aan botten, spieren en gewrichten, nek- en wervelletsel, neusbloeding, tand door de lip, verdrinking, vergiftiging, verloren/afgebroken tand, verslikking, verstikking, vinger tussen de deur, vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het o​og.
  • Kosten: € 90,00 (bij de meeste ziektekostenverzekeringen kun je dit bedrag geheel of gedeeltelijk terug krijgen. Dus de moeite waard om de polis even goed door te lezen).
Deze cursus staat in de agenda op zaterdag 10 februari​​​ 2018​​​. ​
Wil je meer informatie over deze cursus?
Stuur een mail naar  ehbo-opleidingen@rodekruiseindhoven.nl.​
EHAK.gif