Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eindhoven Actueel Nieuws Grandioos 25ste Rode Kruis Gala in Eindhoven
2 oktober 2011 |

Grandioos 25ste Rode Kruis Gala in Eindhoven

 

Op 1 oktober 2011 heeft het 25ste Rode Kruis Gala plaatsgevonden in een stemmig versierd Muziekgebouw Frits Philips. Een jubileumgala met een zilveren glans door al die jaren steun van trouwe gastheren. Het doel van dit unieke evenement, dat al vanaf 1986 jaarlijks wordt georganiseerd, is het werven van fondsen voor de hulpverlenende activiteiten van het Rode Kruis in de regio Eindhoven.

 

Na 24 jaar gastvrij te zijn ontvangen in de Karpendonkse Hoeve, werd het gala nu voor de eerste keer (uit kostenoverwegingen) in Muziekgebouw Frits Philips georganiseerd. Ook dit jaar waren veel gasten van grote bedrijven en instellingen uit de regio aanwezig, onder wie de Commissarissen van de Koningin van Noord-Brabant en Limburg en burgemeester Rob van Gijzel. 
 
Het Gala werd op verrassende wijze geopend door voorzitter Peter van den Berg: begeleid door dirigent Harry van Hoof op de vleugel, betrad hij zingend het podium met het lied You’ve got a friend! Tijdens het heerlijke galadiner (verzorgd door de keukenbrigade van de Karpendonkse Hoeve) traden diverse artiesten op. De presentatie was in handen van Chimene van Oosterhout.
 
Dankzij de steun van onze sponsoren kunnen we in de regio Eindhoven hulp bieden aan mensen die het hard nodig hebben. Het Rode Kruis van Eindhoven e.o. wil alle mensen – sponsors, vrijwilligers en medewerkers - die aan dit geslaagde gala hebben bijgedragen enorm bedanken!