Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Eijsden-Margraten Actueel Nieuws Allemaal geslaagd
30 december 2015 |

Allemaal geslaagd

Op 16 december hebben de deelnemers aan de ehbo-cursus hun vaardigheden getoond aan de kritische examinatoren. Deze kwamen tot de conclusie dat iedereen in voldoende mate beschikte over de vaardigheden van eerste hulp en daarmee recht had op het diploma Eerste Hulp. Van harte gefeliciteerd!

​Op 16 december was het een spannende avond voor de cursisten van onze opleiding “eerste hulp”. Na meerdere intensieve lesavonden, vele oefeningen thuis met familieleden en uurtjes studeren, was het dan zo ver.  De cursisten mochten hun kunnen aan de kritische examinatoren tonen. Deze kwamen tot de conclusie dat iedereen in voldoende mate beschikte over de vaardigheden van eerste hulp en daarmee recht had op het diploma Eerste Hulp.

Allen van harte gefeliciteerd! Het verheugt ons dat ook jongeren tijd hebben willen vrij maken om eerste hulp te leren. Daarmee zijn ze goed voorbereid op mogelijke ongelukken in hun omgeving. We danken onze instructrice Marleen Gielen hartelijk voor haar enthousiasme en inzet om deze groep op te leiden. (JN)