Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Ede Dit doen we Hulp bij evenementen

Hulp bij evenementen

Bij festivals,  concerten en sportwedstrijden zit een ongeluk in een klein hoekje: iemand verstuikt een enkel of komt in het gedrang en wordt onwel. Een Eerste Hulp post is dan ook vaak een verplichting of tenminste zeer gewenst. Het Rode Kruis Ede is ingesteld op het leveren van Eerste Hulp bij evenementen.

Professionele Eerste Hulp

Het Eerste Hulpteam van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Ede bestaat uit ruim 50 vrijwilligers. Ze zijn allen in het bezit van een erkend Eerste Hulp diploma met een AED aantekening en worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden op peil te houden, zeker ook op het gebied van evenementenhulp. Zo staat het Nederlandse Rode Kruis garant voor professionele en deskundige eerste hulpverlening. Naast deskundige Eerste Hulp, verzorgen wij ook materialen zoals dekens, rolstoelen en brancards en kunnen wij de benodigde communicatie regelen.
 

Onze klanten

Vele verenigingen en organisaties maken geregeld gebruik van de Eerste Hulp van het Rode Kruis Ede.
Een aantal voorbeelden is hieronder te vinden;
  • Wij zijn jaarlijks aanwezig met Eerste Hulpposten op Koninginnedag en Bevrijdingsdag.
  • Heideweek comité: bij de grote activiteiten zijn wij aanwezig.
  • Motorcrossclub Harskamp: bij de wedstrijden zijn wij aanwezig

​Heeft u de hulp van het Rode Kruis nodig bij uw evenement, stuur dan een mail naar  rodekruis.hulp.ede@gmail.com of bel 06 81 95 57 55.