Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Duin- en Bollenstreek Dit doen we Eerste hulp Hulp bij evenementen: Schakel ons in!

Hulp bij evenementen: Schakel ons in!

Bij sportwedstrijden, feesten of andere evenementen zit een ongeluk in een klein hoekje: iemand verstuikt een enkel of komt in het gedrang en wordt onwel. Een Eerste Hulp post is dan ook vaak een verplichting of tenminste zeer gewenst. Het Rode Kruis Duin- en Bollenstreek is gespecialiseerd in het leveren van Eerste Hulp bij evenementen.
 
Professionele Eerst Hulp
De leden van het Eerste Hulpteam van het Nederlandse Rode Kruis Duin- en Bollenstreek zijn allen in het bezit van een erkend Eerste Hulp diploma met een AED aantekening en worden regelmatig bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden op peil te houden, zeker ook op het gebied van evenementenhulp. Zo staat het Nederlandse Rode Kruis garant voor professionele en deskundige eerste hulpverlening. Naast deskundige Eerste Hulp, verzorgen wij ook materialen zoals dekens, rolstoelen en brancards en kunnen wij de benodigde communicatie regelen.
Kosten
Het Rode Kruis Duin- en Bollenstreek heeft geen winstoogmerk en werkt met vrijwilligers. Wel worden voor iedere inzet minimale kosten berekend, hiermee bekostigen wij Eerste Hulp opleidingen, materialen en organisatie.
 
Meer informatie
Voor informatie over de inzet van Eerste Hulp kunt u contact opnemen met onze coördinator hulpverlening evenementen.