Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Duin- en Bollenstreek Actueel Nieuws Fiets mee voor het Rode Kruis: spek op 25 mei de kas op sportieve wijze!
31 maart 2013 |

Fiets mee voor het Rode Kruis: spek op 25 mei de kas op sportieve wijze!

Wil je eens op een andere wijze iets doen voor de Rode Kruis afdeling Duin – en Bollenstreek? En daarbij de afdeling aan extra inkomsten helpen? Houd dan zaterdag 25 mei 2013 vrij. Op die dag organiseert de RABO de Verenigingen Fietsdag. De routes starten vanuit ieder dorp in de Bollenstreek en zijn 15 of 30 kilometer lang. Voor iedere uitgereden tocht maakt de RABO een bedrag over. Hoe meer mensen gaan fietsen, hoe hoger het bedrag dat wordt overgemaakt naar de afdeling. Het maximum is duizend euro! Extra leuk: maak de tocht met een groep vrienden of familie, zodat zij op een gezellige manier ook bijdragen aan het Rode Kruis: Als deelnemer hoef je niet per se vrijwilliger te zijn. Maak dus ook mensen in je omgeving warm voor deze activiteit!

Kortom… een mooie kans om op een sportieve wijze de kas te spekken. Deelname is gratis. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan alvast aan door een e-mail te sturen naar Aad Baak, aadbaak@live.nl. Je krijgt dan te zijner tijd meer informatie over de startplaatsen en de routes.