Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Duin- en Bollenstreek

Rode Kruis afdeling Duin- en Bollenstreek

​In Nederland helpen wij met noodhulp, evenementenhulp, voorlichting, sociale hulp, EHBO en activeren van zelfredzaamheid in noodsituaties. ​​Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


 

Over ons

De afdeling Duin- en Bollenstreek is actief in Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Oegstgeest, Hillegom, Lisse en Teylingen (Sassenheim, Voorhout, Warmond). Het Rode Kruis afdeling Duin- en Bollenstreek kan rekenen op de inzet van 50 trouwe vrijwilligers. Zonder hen kunnen wij niet de hulp bieden die we willen. Ze zijn onder meer werkzaam als chauffeur, vakantiebegeleider of als Eerste Hulpverlener.

Activiteiten

van Rode Kruis afdeling Duin- en Bollenstreek
In nauwe samenwerking met instellingen in de regio, werkt het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek met vrijwilligers aan een prettige samenleving. Een actieve groep EHBO-ers ondersteunt bij grote evenementen om veiligheid te waarborgen, maar ook beleven we met ouderen een gezellige, creatieve middag of een dagje uit. Meer weten?

Nieuws

van afdeling Duin- en Bollenstreek

 

 

Word collectant voor het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreekhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/duinenbollenstreek/Actueel/Nieuws/Paginas/Collecte-2017.aspx2017-05-30T22:00:00ZWord collectant voor het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek
Rode Kruis, afdeling Duin- en Bollenstreek aanwezig op “Markt onder de Linden”.http://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/duinenbollenstreek/Actueel/Nieuws/Paginas/Markt-onder-de-Linden.aspx2017-05-08T22:00:00ZRode Kruis, afdeling Duin- en Bollenstreek aanwezig op “Markt onder de Linden”.
Vacature: Assistent coördinator opleidingenhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/duinenbollenstreek/Actueel/Nieuws/Paginas/vac-Assistent-Coördinator-Opleidingen.aspx2016-12-19T23:00:00ZVacature: Assistent coördinator opleidingen

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer

​Vacatures bij Rode Kruis, afdeling Duin en Bollenstreek