Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Dinkelland-Oldenzaal Actueel Nieuws Kerstmiddag Rode Kruis in Denekamp
17 december 2012 |

Kerstmiddag Rode Kruis in Denekamp

Kerstmiddag Rode Kruis in Denekamp

Afgelopen zaterdag 15 december is in ons Rode Kruis gebouw te Denekamp wederom een geslaagde ouderenmiddag georganiseerd in het teken van Kerstmis. Met 77 ouderen hadden we “volle bak” , en is er genoten van allerhande activiteiten.

Frans oude Egbrink opende deze middag in kerstsferen in Denekamp en heette alle ouderen en vrijwilligers van harte welkom. 77 ouderen vanuit een thuissituatie waren aanwezig en konden genieten van een gezellig samen zijn. Zoals te zien op de foto konden de aanwezige mensen genieten van een hapje en drankje en meedoen aan diverse spellen. Kort is nog even ingegaan om deel te nemen aan de speciale vakanties zoals het Rode Kruis en onze afdeling deze faciliteert voor hulpbehoevenden.
 
In het tweede deel van de middag heeft het herenkoor “Zondernaam” onder leiding van Charles Brummelhuis een fraai muzikaal optreden verzorgd.
 

 
Na het optreden heeft Dini van Ommen deze uiterst gezellige en geslaagde middag een kerstgedicht voorgelezen. Nadat Frans oude Egbrink het herenkoor “Zondernaam” en onze vrijwilligers heeft bedankt, hebben alle gasten van deze middag nog een leuk presentje ontvangen.
 
Iedereen heeft erg van de middag genoten en de gasten zijn met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd. Langs deze weg willen we alle vrijwilligers van deze middag nogmaals bedanken voor hun inzet tijdens deze uiterst geslaagde dag!
Bestuur Rode Kruis afdeling Dinkelland-Oldenzaal
Stefan van Ommen