Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Dinkelland-Oldenzaal Actueel Nieuws Inloopmorgen Rode Kruis Denekamp
4 februari 2013 |

Inloopmorgen Rode Kruis Denekamp

​Dinsdag 12 februari wordt de volgende inloopmorgen georganiseerd door Rode Kruis afdeling Dinkelland-Oldenzaal. Deze gezellige ochtenden worden doorgaans goed bezocht! In navolging op eerdere inloopmorgens is Dinsdag 12 februari 2013 van 9:30 uur tot 11:30 uur een volgende inloopmorgen van dit jaar gepland.
 
Voor wie zijn deze inloopochtenden geschikt, en wat kunt u verwachten?
Deze ochtenden zijn bij uitstek geschikt voor ouderen in onze gemeenschap die graag af en toe een praatje maken met hun leeftijdgenoten. Mensen die vanuit hun thuissituatie graag met anderen in contact komen, en die wat aanspraak willen of zich zelfs een beetje eenzaam voelen.
Tijdens deze ochtenden wordt u ontvangen met een bakje koffie met iets erbij. Aansluitend kunt u onder het genot van een drankje gezellig wat praten, een kaartspel spelen of deelnemen aan andere spellen. Allemaal zeer ongedwongen, en als niet wenst deel te nemen aan een spel is dat natuurlijk ook prima. Voor elk wat wils…….
Indien u slecht te been bent, en géén vervoer hebt kunt u dit aangeven door even te bellen met Johan Rademaker (0541-352937 of  06-154554266). Bekeken wordt dan of u gehaald en/of gebracht kunt worden. Dit geldt trouwens ook voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel. Kunt u op eigen gelegenheid komen, dan hoeft u zich niet aan te melden en kunt u deze ochtenden gewoon binnenlopen.
U bent van harte uitgenodigd, en als u op eigen gelegenheid komt hoeft u zich niet aan te melden.
Volgende geplande inloopmorgens in 2013 zijn 12 maart, 9 april en 14 mei, allemaal op dinsdagen.
Stefan van Ommen
Secretaris
Het Nederlandse Rode Kruis
Afdeling Dinkelland-Oldenzaal