Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Deventer Geef goederen Geef LP's, CD's en DVD's

Geef LP's, CD's en DVD's

​​​​​​​We ontvangen graag uw overtollige langspeelplaten, CD's en DVD's, voor de verkoop in onze boekenkelder en op onze boekenmarkten.

's Zaterdags van 11:00 tot 16​:00 uur is onze boekenkelder geopend in Golstraat 14, maar niet in januari en februari. Verder houden we elk voorjaar en elk najaar een boekenmarkt in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat. En we nemen deel aan de grote Deventer Boekenmarkt in augustus.
Daar verkopen we niet alleen een grote variatie aan boeken, maar ook LP's, CD's, DVD's en puzzels. Hier vind u lang vergeten pareltjes, maar ook heel veel andere leuke titels voor prettige prijsjes.

Deze verkoop vormt een belangrijke inkomstenbron voor onze afdeling. Met de opbrengst kunnen wij een groot aantal plaatselijke activiteiten financieren​.

Het hele jaar door kunt u uw overtollige boeken, LP's, CD's, DVD's en puzzels afleveren bij het Rode Kruisgebouw. ​Op verzoek kunnen de spullen van huis worden opgehaald. Heeft ​u zelf boeken e.d. over​, maar kunt u ze niet komen brengen? Laat het ons weten, dan komen wij ze bij u thuis ophalen.​​​
Neem contact op​​

​​​