Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Deventer Geef goederen Geef Boeken

Geef Boeken

​We ontvangen graag uw overtollige boeken, voor de verkoop in onze boekenkelder en op onze boekenmarkten.


's Zaterdags van 11:00 tot 16​:00 uur is onze boekenkelder geopend in Golstraat 14, maar niet in januari en februari. Verder houden we elk voorjaar en elk najaar een boekenmarkt in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat. En we nemen deel aan de grote Deventer Boekenmarkt in augustus.
​Het boekenaanbod is heel gevarieerd: romans (Nederlands en Engels), geschiedenis, fiction, kookboeken, bloemen en planten, fotoboeken, strips, tijdschriften. Bovendien verkopen we LP's, CD's, DVD's en puzzels.

De boekenverkoop vormt een belangrijke inkomstenbron voor onze afdeling. Met de opbrengst kunnen wij een groot aantal plaatselijke activiteiten financieren​.

Het hele jaar door kunt u uw overtollige boeken afleveren bij het Rode Kruisgebouw aan de Gooszenstraat 10: op donderdagavond van 19:15 - 21:00 uur. Of op zaterdag bij de boekenkelder in de Golstraat, van 11:00 - 16:00 uur.
​​Op verzoek kunnen boeken van huis worden opgehaald. Heeft ​u zelf boeken over​, maar kunt u ze niet komen brengen? Laat het ons weten, dan komen wij de boeken bij u thuis ophalen.​​​ Na 18:00 uur kunt u bellen met 06 -​​​​ 4739 3662 of 0570 - 643 ​141 voor een afspraak.​
​​​​