Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Deventer Actueel Nieuws Zomerboekenmarkt op zaterdagmiddag 18 juni, tijdens de Open Dag in de Geertruidentuin
8 juni 2016 |

Zomerboekenmarkt op zaterdagmiddag 18 juni, tijdens de Open Dag in de Geertruidentuin

​Daar​ worden alle boeken verkocht voor de vaste lage prijs van € 0,50 per stuk. ​

​​De Geertruidentuin is het terrein van het voormalige Geertruiden Ziekenhuis, waarvan het oorspronkelijke gebouw is aangewezen tot gemeentelijk monument. Om verpaupering van dit gebouw te voorkomen en om leven terug te brengen in de wijk mogen creatieve ondernemers hier ruimtes huren. Ook het Rode Kruis gebruikt er een ruimte voor opslag en verkoop van boeken.

Op de Open Dag zetten de ondernemers van de Geertruidentuin opnieuw hun deuren open, als vervolg op de succesvolle open dagen van 2014 en 2015.

Alle geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen in dit bedrijfs­verzamel­gebouw. Naast de boekenmarkt van het Rode Kruis met heel veel boeken zijn er concerten, open lessen, workshops, exposities en leuke activiteiten voor kinderen. Kortom een geweldig programma waar alle ondernemers van de Geertruidentuin zich voor inzetten en waar voor jong en oud van alles te beleven valt.

Tussen 13:00 uur en 17:00 uur bent u van harte welkom in het oude Geertruiden Ziekenhuis. De hoofdingang is aan de H.J.P. Fesevurstraat. Lees ook:

 


Ondertussen zijn wij alweer druk bezig met het selecteren en sorteren van onze allerbeste boeken voor de grote Deventer Boekenmarkt op zondag 7 augustus 2016.

Heeft u nog goede boeken over en wilt u deze aan ons beschikbaar stellen? Zie:

 
​​

Artikel delen?