Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Wat kunt u doen Steun het Rode Kruis afdeling Den Haag als bedrijf

Steun het Rode Kruis afdeling Den Haag als bedrijf

​Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kunt u als bedrijf een tafel kopen op ons jaarlijkse Rode Kruis Gala of één van onze projecten sponsoren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn Gischler

T  070 - 350 53 33

mgischler@redcross.nl

​​​​​​Op 14 november 2013 vond het jaarlijkse Rode Kruis Gala plaats in het Kurhaus in Den Haag. Centraal thema op deze avond was de verdere uitbreiding van de Rode Kruis wijkwinkel in Den Haag-Zuidwest. Vanuit deze wijkwinkel aan de Steenwijklaan 134 bieden wij hulp aan een grote groep kwetsbare inwoners van Den Haag. We beantwoorden vragen, helpen bij het ordenen van administratie er is een naaiatelier, waarbij mensen de Nederlandse taal leren spreken en we geven voorlichting over veiligheid in en om het huis. Daarnaast hebben we aandacht voor eenzame mensen en stemmen we veel af met organisaties op het gebied van zorg en welzijn. Op deze wijze draagt het Rode Kruis afdeling Den Haag er aan bij dat mensen volwaardig lid van de samenleving zijn en blijven. Het jaarlijkse Rode Kruis Gala is voor het Rode Kruis afdeling Den Haag daarbij een onmisbare inkomstenbron.
Met de opbrengsten zetten we noodzakelijke sociale hulpprojecten in de stad voort.

Natuurlijk kunt u ons ook helpen met een financiële bijdrage of door inzet van capaciteit en/of materialen. Graag overleggen wij met u wat de mogelijkheden voor samenwerking zijn.

Contact voor bedrijven
Wilt u meer informatie over hoe u ons als bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Marjolijn Gischler, coördinator fondsenwerving en communicatie: 070 350 53 33, per e-mail mgischler@redcross.nl.