Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Dit doen we Promotieteam

Promotieteam

Promotieteam Haagse Rode Kruis

 

Promoteam 2013 vlnr Rick, Florina, Niaz, Yvonne, Ursula, Azar, Christie, Floor, Ashley, Maja en Marc.

Quotes uit het Promotieteam:

Rick: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis, want als iedereen in Den Haag een stapje extra voor een ander doet, dan ontstaat er een mooier Den Haag. Een Den Haag waar iedereen (ongeacht leeftijd, ras, status of opleiding) het goed heeft en de hulp en steun krijgt die nodig is.

Niaz: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want ik geloof in mijn werk als vrijwilliger. Ik geloof in het actief bevorderen van de waarden en normen van het Rode Kruis om zo de mensen te helpen in een multiculturele stad als Den Haag.

Yvonne: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want het Rode Kruis is een organisatie met zeven grondbeginselen en zij zijn sociaal bezig. Tevens kan ik via dit vrijwilligerswerk informatie geven en eventueel mensen doorverwijzen en helpen.

Floor: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want ik vind het belangrijk dat mensen worden geholpen om uiteindelijk zelfredzaam te worden. Wij helpen namelijk niet alleen bij noodrampen, maar wij helpen ouderen bijvoorbeeld ook omgaan met hun mobiele telefoon.

Ashley: Ik ben ambassadeur van  het Haagse Rode Kruis want alle mensen verdienen geluk, respect en gezondheid. Ik heb zelf een liefdevolle familie en een oneindig veel mogelijkheden. Ik wil andere mensen graag dezelfde kans geven.

Marc: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want ik probeer, door middel van het Promotieteam en gastlessen, de Haagse bevolking warm te maken voor cursussen EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken), BLS (Basic Life Support) en AED (Automatische Externe Defibrillator).

Carla: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want ik wil graag anderen helpen. Verder wil ik iets betekenen voor de stad en me graag hiervoor blijven inzetten.

Maja: Ik ben ambassadeur van het Haagse Rode Kruis want ik geloof in het Rode Kruis en de hulp die ze bieden aan de Haagse bevolking. Ik voel dat de mensen die voor het Haagse Rode Kruis werken zeer betrokken en gepassioneerd zijn bij de hulp die ze bieden.  Dit waardeer ik heel erg! 

Het Nederlandse Rode Kruis, District Den Haag is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het promotieteam.

Gewenste inzet
Je kunt onder andere ingezet worden tijdens braderieën, voorjaarsmarkten, wijkwinkel activiteiten en nog veel meer. Ook is er veel ruimte voor eigen initiatieven, ideeën en stagemogelijkheden.

Voor informatie, neem contact op met Florina van der Kraan (Coördinator Promotieteam): tel: 06-22108251 /fvanderkraan@redcross.nl