Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Actueel Nieuws Haagse Rode Kruis Gala haalt € 188.428,- op voor de Eerste Hulp Academie
21 november 2014 |

Haagse Rode Kruis Gala haalt € 188.428,- op voor de Eerste Hulp Academie

​​​

​​​​Het Haagse Rode Kruis Gala heeft € 188.428,- opgehaald voor de Eerste Hulp Academie, die medio 2015 haar deuren opent aan de Koninginnegracht 92. Onder leiding van gastheer Willem Post en veilingmeester Sophie Bremers konden de ruim 275 gasten genieten van bijzondere optredens, met een spetterende afsluiting door Candy Dulfer en DJ Maestro. De Eerste Hulp Academie gaat er voor zorgen dat meer mensen beschikken over een geldig EHBO-diploma en in staat zijn om in grote of kleine noodsituaties eerste hulp te bieden. Voor meer informatie zie www.haagserodekruisgala.nl.


​Over de Eerste Hulp Academie

De opbrengst van het Haagse Rode Kruis Gala 2014 zal ten goede komen aan de Eerste Hulp Acade​​mie. Medio 2015 opent de Eerste Hulp Academie haar deuren aan de Koninginnegracht 92. Bij de Eerste Hulp Academie worden mensen opgeleid, zodat zij anderen kunnen en ook durven te helpen. De Academie biedt EHBO-cursussen aan van hoge kwaliteit in een modern jasje. Zo kunnen cursisten bijvoorbeeld oefenen met behulp van realistische 3D-simulaties en games voor specifieke doelgroepen. Het volgen van een EHBO-training moet aantrekkelijk en makkelijk toegankelijk worden. De Eerste Hulp Academie biedt zowel certificeringmogelijkheden, als specifieke modules zoals evenementenhulpverlening of bedrijfshulpverlening op maat. De trainingen worden aangeboden aan een divers publiek, bijvoorbeeld aan de vrijwilligers, scholen, de zakelijke markt en anderstaligen. Meer mensen zullen straks, in grote of kleine noodsituaties, met behulp van de cursussen van de Eerste Hulp Academie de juiste hulp kunnen en durven bieden.