Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Actueel Nieuws Opbrengst collecte 2013
31 juli 2013 |

Opbrengst collecte 2013

collectebus.jpg

Collecte Haagse Rode Kruis 10 t/m 15 juni 2013

Tijdens de nationale collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis van 10 t/m 15 juni 2013 is er door alle collectanten een bedrag aan € 18.500, - opgehaald in de gemeente Den Haag.

Naast vele wijkcoördinatoren en collectanten die zich hebben ingezet in de wijk voor deur-aan-deur collecte, werd ook op verschillende middagen druk gecollecteerd in het centrum van Den Haag door leerlingen van het Wellantcollege en door collega's van het Verenigingskantoor van het Haagse Rode Kruis. Hierbij willen we alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet maar uiteraard ook alle gulle gevers!

De opbrengst draagt bij aan de continue hulpverlening die het Haagse Rode Kruis biedt aan kwetsbare bewoners in onze stad. Wij hopen dat wij volgend jaar weer op uw hulp en steun mogen rekenen.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de collecte 2014 (15 t/m 21 juni), meldt u zich dan nu al aan als collectant via mgischler@redcross.nl of bel 070-3505333.

Mocht u interesse hebben om volgend jaar het stokje van de huidige collecte-coördinator van het Haagse Rode Kruis over te nemen en het leuk vinden om een kijkje achter de schermen te krijgen van de hele organisatie vooraf, neemt u dan contact met ons op! U bent van harte welkom.