Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Actueel Nieuws Moederdag Workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’
9 mei 2017 |

Moederdag Workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’

Op woensdag 17 mei organiseert het Rode Kruis Den Haag in verband met Moederdag een nieuwe workshop EHBO aan kinderen en baby’s.

​’s Avonds van 19:00 tot 22:00 leert u aan de Koninginnegracht 92 in Den Haag hoe u doortastend en vakkundig kunt handelen bij de 7 meest voorkomende ongevallen van kinderen. Ongelukken zitten vaak in een klein hoekje en soms is een kusje van mama of papa niet genoeg. Het Rode Kruis wil deze situaties zoveel mogelijk voorkomen en daarom is deze workshop een echte aanrader voor elke ouder. Tijdens deze workshop leert u om te gaan met bijvoorbeeld huidwonden, botbreuken en bewusteloosheid. Na afloop zult u een bewijs van deelname ontvangen namens het Rode Kruis Den Haag en bent u goed voorbereid voor eventuele toekomstige verwondingen bij uw kind.
reanimatie-baby-en-kind-1-van-14.jpg
Geef deze drie uur-durende cursus voor Moederdag cadeau, zodat elke moeder en andere volwassene voorbereid is op het gebied van EHBO voor het kind! Voor meer informatie kunt u het beste bellen naar het nummer van de Haagse afdeling:
070 – 3505333. U kunt zich voor de workshop aanmelden via onze webshop: https://shop.rodekruis.nl/workshop-ehbo-aan-kinderen

Artikel delen?