Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Actueel Nieuws Haagse Rode Kruis gala 2016
30 september 2016 |

Haagse Rode Kruis gala 2016

Foto: Peter Busscher

Nog 2 maanden te gaan voor het jaarlijkse Haagse Rode Kruis Gala in het Scheveningse Kurhaus op zaterdag 19 november van start gaat. Ook dit jaar wordt het weer een geweldig event waarvan de opbrengst ten bate zal zijn voor het goede doel.

Haags_RK_Gala_15-242.jpg​​Live optreden Jennifer Lynn tijdens het Haagse Rode Kruis Gala 2015

Het programma is inmiddels bekend met optredens van een ensemble van het Festival Classique tijdens de ontvangst, topartiesten gedurende de avond Janah Louard en Danny Froger, verder Johnny Rosenberg en Nederlands ‘Frank Sinatra’ Peter Douglas. De optredens van laatstgenoemde twee artiesten worden gesponsord door het beroemde Scheveningse visrestaurant Catch By Simonis. Een spetterend einde is gegarandeerd met Crazy Pianos waarbij tevens enkele artiesten een gastoptreden geven en waarbij het ook mogelijk is voor het publiek om zelf nummers aan te vragen – met in ruil een donatie aan het Rode Kruis. Wat entertainment betreft ontwikkelt de avond zich zo geleidelijk aan van stijlvolle en elegante, chique klanken naar easy listening en jazz met tot slot dansen en swingen, een uitstekend recept voor een spetterend eigentijds galafeest. 


Het Rode Kruis Gala vindt nu voor de 29e keer plaats en staat natuurlijk in het teken van het goede doel, dit jaar “EHBO & Sport”. Leuk om te vermelden is dat een van de leden van het Comité van Aanbeveling daaraan meewerkt: John de Wolf organiseert een voetbal clinic en die gaat als een van de veilingitems op de avond onder de hamer. De live veiling wordt geleid door veilingmeester Arno Verkade van het gerenommeerde veilinghuis Christie’s Amsterdam. Ook de stille veiling en loterij zullen ongetwijfeld bijdragen aan een hopelijk opnieuw hoge opbrengst.

Wat de belangstelling betreft zit de galacommissie in de voorbereiding op het goede spoor, er zijn op dit moment al 23 tafels verkocht, evenveel als het uiteindelijke aantal van vorig jaar. Voorzitter Rens Vrolijk van de galacommissie hoopt dan ook in het Kurhaus nóg meer gasten voor het goede doel te kunnen verwelkomen.

Bent u, als gast of als sponsor, geïnteresseerd in dit gala? Kijk dan voor meer informatie op www.haagserodekruisgala.nl


Artikel delen?