Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Den Haag Actueel Nieuws Collecteweek 2015
15 juni 2015 |

Collecteweek 2015

De jaarlijkse Rode Kruis collecteweek zal dit jaar plaatsvinden van 14 juni t/m 20 juni. In deze week gaan collectanten hard op pad zoveel mogelijk geld op te halen voor activiteiten en dienstverlening binnen Den Haag. De bouw van de Eerste Hulp Academie is van start, waar wij meer mensen EHBO willen bij brengen en de activiteiten omvatten plaatselijke hulpverlening en projecten in de wijkwinkel. Wij zijn nog steeds op zoek naar meer coördinatoren en collectanten!

Als wijkcoördinator zorgt u dat de collectanten in uw wijk ingedeeld zijn zodat zij elkaar niet voor de voeten lopen. Ook bent u het eerste aanspreekpunt voor uw wijk en U helpt ons met het bijeenkrijgen van de collectebussen in uw wijk.

De collectant is het directe contact met de bewoners in de wijk. U leert uw buurtbewoners kennen en zonder veel moeite draagt u zeer bij aan de activiteiten van Afdeling Den Haag. Zonder u kunnen wij geen collecte houden!

collecteweek.jpg
http://farm8.staticflickr.com/7097/7203515956_d52803eda9_z.jpg 

Denkt u ons te kunnen helpen? Zou u graag collectant voor het Rode Kruis willen zijn? Stuurt u dan een mail naar vbelderbos@rodekruis.nl, en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.​