Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling 's-Hertogenbosch Dit doen we Sociale Hulp Bijzondere vakanties

Bijzondere vakanties

​Het Rode Kruis biedt zorgbehoevende mensen de mogelijkheid om op vakantie te gaan met behoud van hun specifieke zorg. Daartoe wordt de keuze geboden tussen twee zorghotels, IJsselvliedt in Wezep en De Valkenberg aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom alsmede ons varende hotel, de alom bekende salonboot De Henry Dunant.

 

Wanneer u na een eerste oriëntatie via de folders, die u via onze site kunt bekijken, serieuze belangstelling heeft voor een zorgvakantie in één van voornoemde hotels, dan kunt u een afspraak bij u thuis aanvragen via de coördinator de heer Joan de Kok (jdekok@rodekruis.nl).

Onze vrijwilligers mevrouw Bella Basten of mevrouw Loes Hörmann  kunnen u vervolgens uitvoerig nader informeren over alle aspecten die om de hoek komen kijken bij een vakantie met de speciaal aan u aan te passen zorg. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het vervoer naar en van de hotels/ boot. Tegen een geringe vergoeding regelt het Rode Kruis uw vervoer, met rollator,rolstoel of scootmobiel.

Meer informatie:

Wilt u meer informatie over onze vakanties, neem dan kontakt op met ons secretariaat. Telefoon 073-6132879. Email: info@rodekruisdenbosch.nl

Henry Dunant brochure.pdf 

Hotel de Valkenberg-De Paardenstal.pdf

IJsselvliedt brochure.pdf