Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling 's-Hertogenbosch Actueel Nieuws Welkom Winkel definitief gesloten.
26 juni 2016 |

Welkom Winkel definitief gesloten.

​De Welkomwinkel is met ingang van 26 juni definitief gesloten.

De Welkom Winkel van het Rode Kruis in ’s-Hertogenbosch heeft op dit moment een tekort aan zomerkleding in kleine herenmaten. Het Rode Kruis roept inwoners van ‘s-Hertogenbosch daarom op om herenkleding in kleine maten in te leveren bij de Welkom Winkel aan de Oude Dieze 12. 
De Welkomwinkel is met ingang van 26 juni definitief gesloten.

Vanaf maat 164  
De Welkom Winkel in ’s-Hertogenbosch heeft op dit moment te maken met een structureel tekort aan passende kleding voor heren met een kleine maat. Het Rode Kruis zoekt nu specifiek naar kleding in grote jongensmaten (vanaf maat 164) en kleine herenmaten (S en M), stevige herenschoenen /sportschoenen en slippers (maat 37 tot maat 42), sokken, nieuw ondergoed, zomerjassen, (korte) broeken en nette T-shirts. 

Rode Kruis en hulp voor vluchtelingen in Nederland.
Vrijwilligers van het Rode Kruis worden in het hele land ingezet om te ondersteunen bij de opvang van vluchtelingen, het verlenen van EHBO, de Rode Kruis Welkom Winkels en het helpen bij opsporing en contactherstel met familieleden. Daarnaast heeft het Rode Kruis de Refugee Buddy App ontwikkeld, die vluchtelingen helpt met het wegwijs worden in Nederland en hen van informatie en nieuws voorziet. 

Voor meer informatie over het Rode Kruis en hulp voor vluchtelingen in Nederland; www.hulpvoorvluchtelingen.nl ​​

Artikel delen?