Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling 's-Hertogenbosch Actueel Nieuws Opbrengst Tulp voor Hulp actie
8 maart 2016 |

Opbrengst Tulp voor Hulp actie

Tulp voor Hulp foto.jpg

​Vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart worden er opvallend veel tulpen gekocht door klanten bij de Albert Heijn. Vrijwilligers van het Rode Kruis verkopen tulpen in verschillende Albert Heijn vestigingen in 's-Hertogenbosch, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel en Rosmalen. Van elk verkochte bos tulpen gaat er €1 naar de nationale hulpverlening van het Rode Kruis. Klanten staan positief tegenover de actie, een van de boodschappende klanten is René: "Ik heb vorig jaar ook een bos tulpen gekocht, ik vind het leuk om het Rode Kruis te steunen en ik houd er zelf ook een mooie bos tulpen aan over!".  

Ook dit jaar was de Tulp Voor Hulp-actie een groot succes! Landelijk is er €150.000 opgehaald. Aan alle tulpenliefhebbers, mensen die gedoneerd hebben en onze vrijwilligers: bedankt!

Dit jaar gaat het opgehaalde bedrag naar de noodhulp van het Rode Kruis in Nederland. Duizenden vrijwilligers van het Rode Kruis staan altijd klaar. Zij ondersteunen de professionele hulpdiensten met medische assistentie, begeleiding bij evacuatie en opvang van slachtoffers en verlenen op duizenden grote en kleine evenementen in Nederland EHBO. Uw steun door middel van een donatie bij de Tulp voor Hulp-actie wordt ingezet om onze vrijwilligers goed voorbereid, opgeleid en met de juiste uitrusting hulp te laten verlenen. 

Artikel delen?