Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling 's-Hertogenbosch Actueel Nieuws Noodopvang Rosmalen gaat sluiten
14 augustus 2016 |

Noodopvang Rosmalen gaat sluiten

​​

Noodopvang Autotron Rosmalen gaat sluiten eind september !!

Na ruim een jaar komt er een (voorlopig) einde aan de noodopvang van vluchtelingen bij het Autotron in Rosmalen. In dat jaar hebben velen zich met warmte en respect ingezet voor de bewoners. We hebben hechte banden gesmeed met hen, maar ook onderling. We hebben elkaar leren kennen en waarderen, ieder op zijn of haar eigen terrein.

Deze mooie en vaak emotionele periode willen wij graag samen met alle betrokkenen feestelijk afsluiten, onder het genot van een hapje en een drankje. Wij nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn op:

vrijdag 23 september, van 17.00 tot 20.00 uur

(inloop vanaf 16.30 uur)

Wij als coördinatoren vrijwilligers Rode Kruis kijken terug op een goede tijd met iedereen en dan vooral met de mannen die zo blij waren met onze warme aandacht en zorg. Nadrukkelijk nodigen wij ook de (oud-)bewoners uit die een vaste verblijfplaats in Den Bosch en omstreken hebben gekregen of nog krijgen, omdat zij er veelal vanaf het begin hebben gewoond. Heb jij contact met één van hen, laat hen dan vooral weten dat zij van harte welkom zijn!

Tijdens onze feestelijke bijeenkomst willen wij ook samen met jullie kijken hoe we als vrijwilligers in de toekomst ons steentje kunnen blijven bijdragen. Er leven verschillende ideeën, die wij graag met jullie delen. En uiteraard kan ook Vluchtelingenwerk nog vrijwilligers gebruiken, zeker nu zij al ervaring hebben.

In verband met de catering willen wij graag vooraf een idee hebben op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Als jij nog niet hebt doorgegeven dat je komt, wil je dat dan alsnog doen? Dat kan via vrijwilligersazcdb@gmail.com. Voor nu alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet in het afgelopen jaar en graag tot de 23e.

​Hartelijke groet,

Coördinatoren vrijwilligers Rode Kruis
Constant, Francis en Pauline​

Artikel delen?