Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Delft en Midden-Delfland Nieuws Tulp voor Hulp
2 maart 2016 |

Tulp voor Hulp

​​Koop de Tulp voor Hulp bij AH

 

Ook dit jaar staan onze vrijwilligers op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart bij Albert Heijn in Delft. Wij staan bij de 2 grote filialen: Martinus Nijhofflaan en van Leeuwenlaan.
Het ingezamelde geld gaat naar de EHBO tak van het Rode Kuis. ZIj zetten zich in bij Noodsituaties en Evenementen in Nederland.

Tulp-voor-hulp.jpg

Om onze vrijwilligers goed voorbereid, opgeleid en met de juiste uitrusting hulp te laten verlenen heeft het Rode Kruis jouw steun hard nodig. Koop daarom van 29 februari tot en met 6 maart 2016 de Tulp voor Hulp bij Albert Heijn. Je herkent de bos aan het Rode Kruis-logo op het cellofaan.

 

AED’s, verbandmaterialen en fietsen nodig voor EHBO

 

Vanaf vandaag is de ‘Tulp voor Hulp’ te koop bij alle Albert Heijn-vestigingen in Nederland. Van iedere bos tulpen gaat een euro naar de noodhulp van het Rode Kruis in Nederland. Meer geld voor noodhulp in Nederland is hard nodig. Om zo goed mogelijk hulp te verlenen bij noodsituaties en calamiteiten heeft het Nederlandse Rode Kruis onder andere nieuwe AED’s, verbandmaterialen en fietsen voor de mobiele medische teams nodig.

Artikel delen?