Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Delft en Midden-Delfland Nieuws Koninklijk blauw op de muren
12 maart 2017 |

Koninklijk blauw op de muren

Vrijwilligers kregen bij het klussen tijdens NL Doet een extra stimulans: Hunne Hoogheden Prins Pieter-Chistiaan en Prinses Anita kwamen met dochter Emma helpen om de muren een koningsblauwe verf te geven. Ontzettend vereerd waren we als afdeling. Alle klussen voor het verven hoorden daarbij; van instructie, afplakken van de muren tot aan het verven. Na een gezamenlijke lunch met de vrijwilligers ging het werk nog door, want Zijne Hoogheid wilde zijn verfklus graag afmaken. ​

​Zijne Hoogheid is vicevoorzitter van het Rode Kruis en had veel belangstelling voor het werk dat onze vrijwilligers hier in Delft doen. Bij het lunchen werd veel gesproken over de hulp, cursussen en voorlichting die we geven aan bewoners van Delft en omgeving.  In de middag vertrok het prinselijk paar met hun dochter weer richting huis.

Maar de vrijwilligers hadden de inspiratie nog lang in hun benen -en vooral armen- zitten en gingen tot in de avond door. Een geslaagde dag en een begin naar een heel mooi pand, van binnen en van buiten.

 

 

 

 

Artikel delen?