Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Langstraat Dit doen we Sociale Hulp Aangepaste vakanties

Aangepaste vakanties

Vakantieschip of zorghotel?

Een week heerlijk op vakantie op het vakantieschip JH Dunant, varend door Nederland en verwend door vrijwilligers van het Rode Kruis.
Of een compleet verzorgde week in een van onze zorghotels, de Valkenberg in Rheden of IJsselvliedt in Wezep.  
Alle locaties zijn volledig aangepast voor zieken en gehandicapten. Deze reizen zijn dan ook voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen.
Vrijwilligers van afdeling de Langstraat komen bij u thuis voor een intake en doen hun best een plaatsje voor hun gasten te reserveren. De vraag is echter altijd groter dan het aanbod, er kan dan ook geen garantie worden gegeven. Jaarlijks stuurt de afdeling tientallen gasten uit de regio op vakantie!  

Camping de Flaasbloem

Vakantie in een van de caravans staand op een camping de Flaasbloem  in Chaam (N-Brabant). De caravans zijn geschikt voor gehandicapte personen.  Er zijn aangepaste bedden, doucheruimte en keuken, zodat ook een rolstoeler er goed kan bewegen.
Chaam heeft een bosrijke omgeving, met de nodige toeristische trekpleisters. De camping is van alle gemakken voorzien. Alle reden voor een fijne, onbezorgde betaalbare vakantie! 

Lang weekend in Westelbeers

Vakantie georganiseerd door de afdeling de Langstraat. Vrijwilligers begeleiden een aantal gasten tijdens een lang weekend.   
      
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact met ons opnemen.