Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Graafschap Dit doen we

Dit doen we

Sociale hulp

Contacthuisbezoek, promotiestudio kl.jpg maken en onderhouden is niet voor iedereen even makkelijk. Het Rode Kruis De Graafschap heeft verschillende mogelijkheden: huisbezoek, boodschappen-project, de vrijdagmiddagclub, de telefooncirkel, bijzondere vakantie. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het  contactformulier.

 

 

Hulpverlening bij evenementen

hulpbijevenementen.jpegDe EHBO-ers van het Rode Kruis De Graafschap zijn onmisbaar als hulpverlener bij tal van kleine en grote evenementen, zoals de jaarlijkse herdenkingen, grote sport-evenementen tot en met uitstapjes met ouderen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Eerste hulp opleidingen

 

ehbo5.jpgHet Rode Kruis verzorgt eerste hulp opleidingen voor geïnteresseerden.
Soms zijn de opleidingen alleen toegankelijk voor Rode-Kruis vrijwilligers,soms kunnen ook deelnemers van buiten het Rode Kruis de cursussen volgen. Een voorbeeld is de afdelingen De Graafschap. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het  contactformulier.

Hulp bij rampen

006rampen2.jpeg 

Onze Noodhulpverlening is 24 uur per dag paraat. Onder alle omstandigheden verlenen wij direct hulp. Overal. Altijd.

 

Sociaal medisch vervoer​​

Bus de Graafschap.jpeg Wie langdurig ziek is, een rolstoel gebruikt, of liggend vervoerd moet worden, kan een beroep doen op het Rode Kruis. Het reisdoel kan heel verschillend zijn. In elke situatie, waarin iemand niet door anderen vervoerd kan worden, komen wij te hulp. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier​.