Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Bilt Actueel Nieuws Jaarlijkse Verkoop
22 september 2012 |

Jaarlijkse Verkoop

​​Verkoop markt in het Rode Kruis gebouw
 
De vrijwilligers van de sociale hulp (“de welfare”) houden op zaterdag 6 oktober weer een verkoop markt in het Rode Kruis gebouw in De Bilt. U kunt er allerlei zelfgemaakte cadeautjes kopen, maar ook sieraden, sjaals, ansichtkaarten, babyartikelen en zelfgebakken koeken.
Ook draait het Rad van Avontuur, waar u mooie prijzen kunt winnen. Deze zijn beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand: waag een gokje en laat u verrassen!
De opbrengst van de verkoopmarkt is bestemd voor het Rode Kruis werk in de gemeente De Bilt. Wij kunnen er allerlei sociale activiteiten mee bekostigen, zoals de telefooncirkels en de uitstapjes voor mensen die de deur niet meer gemakkelijk uitkomen omdat ze bijvoorbeeld rolstoelgebonden zijn. Ook sparen we nog voor onze jubileum vakantieweek in 2013: de opbrengst van de collecte was al een geweldige opsteker, maar we hebben nog een beetje meer nodig om er een mooie week van te kunnen maken.
Komt u ook?
Geniet van de gezelligheid en neem wat exclusieve sinterklaas en kerstpresentjes mee! De markt is van 10 tot 15 uur, Rode Kruis gebouw, St Laurensweg 13, De Bilt