Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Bilt Actueel Nieuws Contactdag september 2015

Contactdag september 2015

​​Contactdag bij RK De Bilt 

Op 30 september was er een contactdag bij het Rode Kruis in De Bilt. Zo'n 65 mensen waren bijeen om samen een spelletje te doen, iets te winnen bij het Rad van Fortuin en vooral lekker met elkaar te kletsen. Want dat werd er volop gedaan! Een gezellig dagje uit met uitzicht op mooie cadeaus, die weer in groten getale beschikbaar gesteld waren door de Biltse winkeliers. (Dank!).
Tot verrassing van de gasten verscheen er tegen het middaguur een leuke pannenkoekenkraam op het parkeerterrein. Met dat heerlijke vooruitzicht wilde iedereen ook best wel even naar buiten om te genieten van het mooie herfstweer en een pannenkoek te bestellen.

Als bijzondere gasten waren de Rode Kruis collega's uit Dornod, Mongolië aanwezig. Ze doen inspiratie op voor hun eigen activiteiten met eenzame ouderen. (Sommige gasten dachten even dat we een stel vluchtelingen hadden uitgenodigd!). De rodekruiscollega's deden enthousiast mee met het enveloppenspel. Na een lekker drankje werd iedereen 's middags weer thuisgebracht. Een geslaagde dag!