Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Bilt Actueel

Actueel

​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​Sociale hulp.

​De vrijwilligers van de afdeling De Bilt bieden veel activiteiten aan in de loop van het jaar, waar u als inwoner van de gemeente De Bilt gebruik van kunt maken.
Ook in de zomervakanties!
 Als u mee wilt doen met de contactmiddagen, bent u van harte welkom in het Rode Kruis gebouw in De Bilt (laatste woensdagmiddag van de maand).
U kunt ook aanschuiven bij de koffie-ochtenden in Maartensdijk en misschien met een spelletje meedoen (tweewekelijks op woensdagmorgen).
Al deze activiteiten vallen onder de noemer “sociale hulp”.

Contactmiddagen in De Bilt
Deze contactmiddagen vinden plaats in De Bilt: 
Laurensweg 13
Van 14.00 uur tot 16.00 uur
Vervoer naar en van de lokatie kan geregeld worden.
Klik hier voor het rooster van 1015​ 

Koffie en spelletjes ochtenden in Maartensdijk:
Kievitlaan 81A
Van 10.00 tot 11.45
Klik hier voor het rooster van 2015

​​​Voor meer informatie : 
bellen met:
Henny van Engelen 0346 212729


EHBO 

Als u een evenement organiseert in de gemeente, zoals bijvoorbeeld een sportdag, seizoensmarkt, of optocht, stelt de gemeente in de vergunning vaak de voorwaarde dat er EHBO-ers beschikbaar zijn. Het Biltse Rode Kruis heeft een aantal vrijwilligers die deze dienst verlenen. U kunt contact opnemen met hulpverleningenrodekruisdebilt@live.nl
De EHBO-ers worden regelmatig bijgeschoold. 
Als u zelf het EHBO diploma heeft, en de vaardigheden ook regelmatig in praktijk wilt brengen, meldt u zich dan als vrijwilliger bij de hulpverleningen!
 Voor Rode Kruis vrijwilligers is de EHBO bijscholing gratis. Nieuwe EHBO-ers zijn ook welkom; het Rode Kruis zorgt ervoor dat u het diploma kunt behalen en heeft daarvoor een vergoedingsregeling.
​​​​ ​