Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling De Baronie Nieuws Red Cross Shop
20 maart 2017 |

Red Cross Shop

​​​​​Op vrijdag 31 maart heeft Rode Kruis afdeling de Baronie de eerste Red Cross Shop van Nederland geopend. Burgemeester Paul Depla heeft de winkel aan de Hoge Steenweg 21 officieel geopend.​​De winkel verkoopt 'zo goed als nieuwe kleding', merkkleding die net niet goed bevonden is voor verkoop in de winkels of kleding die tweedehands is aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan de Baronie-afdeling van het Rode Kruis, die daarmee activiteiten als EHBO-opleidingen kan bekostigen. Na de officiële opening ben je iedere woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur welkom om de winkel te bezoeken.


Om de winkel te laten draaien zijn we op zoek naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de winkel en/of wasserij mee te helpen. De winkel zal open zijn van 13.00 tot 17.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag. De tijden van de wasserij zijn flexibel en kunnen in overleg bepaald worden.


Heb je interesse? Stuur je reactie naar vwadministratie@rodekruisdebaronie.nl​ en we nemen op korte termijn contact met je op.

     

​​​​

Artikel delen?