Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Brunssum Actueel Nieuws Winnaar kleurplatenwedstrijd Tulp voor Hulp
31 maart 2017 |

Winnaar kleurplatenwedstrijd Tulp voor Hulp

Deze week werd de winnaar van de kleurplatenwedstrijd voor de Tulp voor Hulp actie bekend gemaakt. De winnares is de zesjarige Keileigh Schaaks uit Brunssum. 

winnares-kleurplatenwedstrijd-tulp-voor-hulp.jpg
De kleurplatenwedstrijd vormde een onderdeel van de Tulp voor Hulp actie van de Rode Kruis afdeling Brunssum e.o. Op zaterdag 4 maart konden kinderen tot en met 12 jaar een tekening ophalen bij de Albert Heijn Brunssum Noord​​. Daar stonden deze dag vier Rode Kruis vrijwilligers onze afdeling te promoten. Naast een tekening kregen de kinderen een Rode Kruis ballon mee naar huis. 

tekening-winnares-rode-kruis-brunssum.jpg

Tot zondag 19 maart hadden de kinderen de tijd om hun kleurplaat in te kleuren. We hebben diverse mooie tekeningen mogen ontvangen, maar de tekening van Keyleigh sprong er uit. Dat Keyleigh van tekenen houdt, is niet vreemd. Ze heeft mooie kleurtjes gebruikt om van haar tekening een waar kunstwerkje te maken. Haar tekening hangt in het Rode Kruis lokaal in Brunssum zodat alle vrijwilligers steeds van haar kunstwerk mogen genieten. ​

Bij dezen, feliciteren we Keyleigh nogmaals met haar eerste prijs en wensen we haar veel plezier met haar Rode Kruis hondje. 

Artikel delen?