Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Brunssum Actueel Nieuws Loop met ons mee
3 juni 2016 |

Loop met ons mee

​De Rode Kruis Week komt eraan! Dit betekent dat we met een groep enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers in Brunssum en omgeving langs de deuren gaan. Heb je altijd al iets voor een goed doel willen doen, maar heb je door werk, school, gezinsleven, enz. geen tijd hiervoor? Dan is de collecteweek iets voor jou! Pak de collectebus en loop gezellig met ons mee!

Wij vragen slechts twee uur van je tijd. Dit is ongeveer de tijd die je nodig hebt om een collecteroute af te ronden. Het maakt niet uit wanneer je gaat collecteren, zolang je het maar tijdens de Rode Kruis Week (19 tot 25 juni) doet. Vraag je ouders, broer, zus, vriend of vriendin mee en loop samen een door jullie gewenste route. Niet alleen kun je genieten van de buitenlucht, maar je bent ook nog goed, gezond en gezellig bezig. 


De opbrengst

Het volledige bedrag dat wordt opgehaald gaat naar onze Rode Kruis afdeling. Dit geld wordt besteed aan activiteiten bij jou in de buurt, zoals EHBO (bijvoorbeeld ​cursussen op scholen of het materiaal), evenementenhulp (bijvoorbeeld de Parade), burgerhulp, en ook aan activiteiten waarmee we mensen op een noodsituatie willen voorbereiden. Kortom, de opbrengst wordt besteed voor Rode Kruis activiteiten HIER in de buurt. 

Wij vragen slechts twee uur van je tijd. Dit is ongeveer de tijd die je nodig hebt om een collecteroute af te ronden. Het maakt niet uit wanneer je gaat collecteren, zolang je het maar tijdens de Rode Kruis Week (19 tot 25​ juni) doet. Vraag je ouders, broer, zus, vriend of vriendin mee en loop samen een door jullie gewenste route. Niet alleen kun je genieten van de buitenlucht, maar je bent ook nog goed, gezond en gezellig bezig. 

 
 

Meld je aan!

Collecteren is persoonlijk, eenvoudig, effectief en van onschatbare waarde!  Met een klein gebaar kun je iets betekenen voor mensen die onze hulp nodig hebben. Onze regio Brunssum en omstreken is nog niet volledig gedekt. Dus mocht je een paar uurtjes tijd hebben, laat het ons weten. We hebben je hulp hard nodig. 

Wil je je aanmelden, neem dan contact op met Wendy Bedet-Glasbergen via e-mail brunssum@rodekruis.nl.


Artikel delen?