Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Borne Actueel Nieuws Serious Request Borne 2011!
28 november 2011 |

Serious Request Borne 2011!

 
Doe mee met Serious Request Borne 2011!
 
 

This one’s for mama!!

 
 
Wie kent Serious Request en het Glazen Huis niet? In de week voor kerst sluiten drie DJ’s van radiostation 3FM zich op in het Glazen Huis om (veel, heel veel) geld op te halen voor een project van het Rode Kruis. In het hele land worden dan allerlei geldinzamelacties georganiseerd. Het thema dit jaar is “moeders in oorlogsgebied” en de actie heet dan ook “this one’s for mama!”
Nu de dagen korter worden (en de avonden langer!) is dit de perfecte tijd om na te denken over wat jullie kunnen doen. Want, is het niet mooi als binnen de hele gemeente Borne allerlei initiatieven ontspruiten en acties op touw worden gezet  voor Serious Request 2011? Met op 15 december de this one’s for mama  markt (met taartbak wedstrijd) en 18 december de speciale Serious Request Actiedag in het Kulturhus Borne (met een heuse beatnacht!).  Om dan vervolgens met een grote touringcar vol mensen, groot en klein, op 23 december richting Leiden te knallen om vervolgens daar het totaalbedrag aan te bieden aan de DJ ’s in het Glazen Huis? Iedereen kan helpen met Serious Request. Maakt niet uit hoe! Als je koekjes wil bakken voor Serious Request, of een sponsorloop wilt doen, auto’s wassen, een gezellige Hollandse avond organiseert, naakt gaat poseren, via twitter geld inzamelt of ouders voor de vieze luiers van hun kind laat betalen.
Wat doen we al en waar kunnen we je hulp gebruiken?
 
Taartbak wedstrijd: wil je meedoen bak dan een taart en lever deze op zondag 18 december ’s ochtends in; een deskundige jury zal alle taarten beoordelen. De taartpunten worden verkocht en de opbrengst is voor Serious Request.
Meld wel even dat je een taart gaat bakken op  events@kulturhusborne.nl
 
Veiling: alles wat je kunt missen of je in de weg staat (schilderijen, meubelen, speelgoed, knuffelbeesten, servies, tuinkabouters etc. etc.) kun je inleveren bij het Kulturhus; wij gaan de spullen verkopen voor Serious Request.
Meld wel even dat je spullen komt brengen op  events@kulturhusborne.nl
 
Collectebussen bij alle winkeliers
 
Beatnacht: wil je optreden neem dan contact op met het Kulturhus op :  events@kulturhusborne.nl
Alles kan, als het maar geld oplevert voor Serious Request. Bedenk iets ludieks en doe mee!
 
Om jullie alvast in de stemming te brengen raden we je  aan op de website van Serious Request te kijken. We hopen dat jullie hier alvast een hoop inspiratie uit kunnen putten. Willen jullie ook iets op poten zetten om zo geld op te halen voor Serious Request?
 
Laat het ons dan weten! Stuur een email naar:  events@kulturhusborne.nl  of naar rodekruisbo@live.nl