Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Borne Actueel Nieuws Geslaagde ontspanningsmiddag
20 oktober 2014 |

Geslaagde ontspanningsmiddag

​Zaterdag 11 oktober organiseerde het Rode Kruis Borne een ontspanningsmiddag voor `ouderen’ in het Dijkhuis. Dankzij het mooie weer, maar vooral door het geweldig fijne optreden van Völle Wille, was de opkomst perfect te noemen. Er waren ruim 175 mensen! Door de fantastische organisatie en inzet van vele vrijwilligers, maatschappelijke ondersteuners en ´t Dijkhuis zelf kon hier goed op worden ingespeeld.

ontspanningsmiddag-borne2.JPG

ontspanningsmiddag-borne3.JPGOm 14.00 uur, na een lekker kopje koffie of thee met een plak cake, was het podium geheel en al voor Völle Wille. Een enthousiast vrouwenkoor dat heerlijke oude en nieuwe smartlappen zong, aangevuld met levensliedjes en vele meezingers. Ook werd het pad ingezet naar liedjes uit vervlogen tijden. Het koor werd muzikaal ondersteund door hun dirigente/pianiste Marianne van der Post met begeleiding van hun eigen combo.
In de pauze werd de stand goed bezocht en leuke artikeltjes gekocht, zoals prachtig geborduurde slabbetjes, handdoeken en gastendoekjes, maar ook vooral veel kaarten, knuffels, poppen, kleertjes en vele andere handige en creatieve spulletjes. Het is niet allemaal op te noemen zoveel keuze! Het Rode Kruis kreeg dan ook vele complimentjes voor alle tijd en werk wat er door hen gedaan wordt.
De collecte bracht bovendien een leuk bedrag op van € 235,-, wat weer voor verschillende lokale activiteiten zal worden ingezet.
ontspanningsmiddag-borne.JPG
Heeft u voor deze gezellige middag geen uitnodiging ontvangen, schroom dan niet en neem even contact op met het Rode Kruis, telefoon 074-2660318. Dan bent u er zeker de volgende keer bij.