Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Best Dit doen we Op zoek naar familie

Tracing

Tracing.jpg

Bent u op zoek naar familie die u kwijt bent geraakt door bijvoorbeeld adoptie, emigratie, echtscheiding? Of toen u op de vlucht sloeg voor een natuurramp of oorlogsgeweld? Het Nederlandse Rode Kruis helpt!
Wij sporen familieleden en dierbare vrienden op die elkaar door persoonlijke of maatschappelijke omstandigheden zijn kwijtgeraakt.  De opsporingsactiviteiten vinden plaats in binnen- en buitenland. Daarbij wordt het wereldwijde netwerk van Rode Kruis en Rode Halve Maanverenigingen ingezet. In Nederland wordt voor het opvragen van informatie voornamelijk gebruik gemaakt van (overheid)instanties.
Het Rode Kruis kan eveneens behulpzaam zijn bij het overbrengen van belangrijke familieberichten, bijvoorbeeld bij ernstige ziekte of overlijden van een naaste familielid.
Tracing-team Zuidoost Brabant houdt elke dinsdagmorgen inloopspreekuur van 9:00 uur tot 12:00 uur in het Rode Kruis gebouw aan de Willem van Konijnenburglaan 6 te Eindhoven. Tel. 040-2333516 (uitsluitend tijdens het spreekuur op dinsdag van 9.00-12.00 uur!)
‚Äč