Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Best Actueel Nieuws Gasten van Rode Kruis Best op vakantie
7 april 2016 |

Gasten van Rode Kruis Best op vakantie

​Gasten van de afdeling Best hebben van maandag 14 maart tot zaterdagmiddag
 19 maart weer een heerlijke week doorgebracht in de Rode Kruis Bungalow in Lierop/Someren.


 


 

​​De afdeling Best hebben​ van maandag 14 maart tot zaterdagmiddag 19 maart weer een heerlijke week doorgebracht in de Rode Kruis Bungalow in Lierop/Someren.

 

We waren met 8 gasten in de bungalow, 2 echtparen en nog 4 dames.

De begeleiding bestond uit 7 vrijwilligers, waarvan 2 vrijwilligers zorgen voor de inwendige mens, de overige 5 vrijwilligers dragen zorg voor de gasten, poetsen en doen de was en de strijk.

 

Op dinsdag hebben een rustige dag gehad. De gasten konden op deze manier een beetje acclimatiseren. Er zijn de nodige spelletjes gedaan, zoals sjoelen (een echte competitie – met echte prijzen), een spel dat speciaal door de afdeling Best is gemaakt met vragen die bij bepaalde kleuren horen en deze kleuren staan ook op de dobbelsteen. Het is een soort ganzenbord.

 

Op woensdag zijn we pannenkoeken gaan eten en 's avonds was er een feestavond met een optreden van twee zangeressen. We hebben hier allemaal van genoten.

 

Donderdag hebben we een uitstapje gemaakt naar het Weverijmuseum. Hier hebben wij een rondleiding gehad en de lunch gebruikt. Iedereen vond het leuk.

 

Vrijdag hadden we het afscheidsdiner en onze twee keukenprinsessen hebben zich weer van hun beste kant laten zien. Het was heerlijk.

Ook hebben we 's avonds nog de verjaardag gevierd van één van de dames, met een bingo competitie. De jarige had gezorgd voor diverse mooie prijzen. Er is natuurlijk uitgebreid voor haar gezongen.

 

Op zaterdagochtend zijn door de gasten bloemstukjes gemaakt in de sfeer van Pasen. Eén van de vrijwilligsters had kleine mandjes gehaakt, waarin paaseitjes konden worden gedaan.

De bloemstukjes waren zeer geslaagd.

 

De gasten zijn zaterdag om 14.30 uur opgehaald en weer veilig thuis afgeleverd.

​ 

Artikel delen?