Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Berkelland Actueel Nieuws Welfare Ruurlo
18 maart 2016 |

Welfare Ruurlo

​Welfare van Rode Kruis Berkelland heeft een verkoopmorgen georganiseerd om eigen gemaakte spullen aan de man te brengen. Vrijwilligers hebben op de maandagmiddagen onder andere sloffen, sjaals, slabbetjes e.d. gemaakt die op de verkoopochtend werden verkocht. De opbrengst komt ten goede aan Rode Kruis Berkelland die dit geld besteedt aan Bijzondere Vakanties en plaatselijke activiteiten.

Gezellige drukte tijdens verkoop Welfare Ruurlo

Vrijdagmorgen 11 maart was het weer een komen en gaan in de hal van Woonzorgcentrum De Bundeling aan ‘t Rikkelder 101 in Ruurlo. De Welfare-groep van Rode Kruis Berkelland hield daar haar gebruikelijke verkoopmorgen en probeerde allerlei nuttige artikelen aan de man te brengen. ‘De belangstelling is groot en de verkoop loopt gesmeerd, al kan het altijd beter’, vertelde Dika Roekevisch, coördinator van de Welfare-groep. Onder haar enthousiaste leiding wordt er door een groep van 14 vrijwilligers op de maandagmiddag een grote groep mensen begeleid in verschillende activiteiten zoals het maken van diverse handwerkartikelen. ‘Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt, al dan niet op bestelling, gemaakt’, verteld Dika. Denk hierbij aan warme sokken, sjaals, handschoenen, sloffen, tassen, handdoeken, gastendoekjes, tafelkleden, slabbetjes, poppen, beesten en kinderkussens zoals Jip en Janneke. Te veel om op te noemen! 
Van de opbrengt koopt de Welfare-groep nieuw materiaal en wordt een financiële bijdrage geleverd aan Rode Kruis Berkelland voor bijzondere vakanties of andere plaatselijke activiteiten.
Elke maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de handwerk- en knutselmiddag in De Bundeling. Kom dus gerust langs!


Artikel delen?