Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Berkelland Actueel Nieuws Succesvolle opleiding Uitgebreide Eerste Hulp krijgt vervolg
11 januari 2015 |

Succesvolle opleiding Uitgebreide Eerste Hulp krijgt vervolg

​Afgelopen november startte Rode Kruis Berkelland met de eerste opleiding Uitgebreide Eerste Hulp.  Tien enthousiaste deelnemers namen deel aan de volledige opleiding (drie modules), één deelnemer volgde de module Reanimatie en AED bedienen.

De sfeervolle presentaties van gastdocent Gerrit Voskamp, de vele praktijkoefeningen en de fijne groepssfeer hebben geleid tot een mooi resultaat: alle deelnemers zijn competent verklaard en inmiddels in het bezit van het bijbehorende certificaat. Vanuit het bestuur feliciteren we alle deelnemers en wensen we ze veel succes met het in praktijk brengen van de opgedane kennis en kunde.

Helaas waren er voor de eerste opleiding een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanwege de grote toeloop en om het succes van de eerste deelnemers te vieren, krijgt het opleidingsaanbod een vervolg. Op dinsdag 27 januari start een volgende opleiding Uitgebreide Eerste Hulp. Ook in het nieuwe jaar zet Rode Kruis Berkelland zich in om zoveel mensen de kans te bieden een opleiding op het gebied van eerste hulp te volgen. Daarom bieden we de opleiding ook deze keer aan voor het speciale actietarief van 50 euro. De opleiding bestaat ook weer uit 12 wekelijkse lessen. De lessen vinden wederom plaats in ons Rode Kruis gebouw in Borculo. De docent voor deze lessen is Trees Bel. Inmiddels is ook deze opleiding volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor foto’s en een verslag van de eerste lesavond.

Naast het behalen van een certificaat, hebben zes deelnemers zich aangemeld als Eerste Hulpverlener bij evenementen. Uiteraard zijn we als afdeling blij met deze positieve ‘feedback’ en verwelkomen we de nieuwe vrijwilligers met veel plezier.

Opleiding_nov 2014 (1).jpg

Opleiding_nov 2014 (2).jpg

Opleiding_nov 2014 (3).jpg