Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Berkelland Actueel Nieuws Rode Kruis Berkelland op braderie in Ruurlo
13 september 2015 |

Rode Kruis Berkelland op braderie in Ruurlo

Op een zonnige woensdagmiddag vertrokken vrijwilligers van Rode Kruis Berkelland in de Rode Kruis bus naar de braderie in Ruurlo. De twee statafels die meegenomen waren, kregen een mooi plekje naast de twee kramen van onze vrijwilligsters van welfare Ruurlo.


 
Het doel van onze aanwezigheid op de braderie was de activiteiten van Rode Kruis Berkelland zichtbaar te maken voor het winkelend publiek. Diverse folders, brochures en pennen lagen klaar om uit te delen, daarnaast hadden we hulpkits, brandwondensets en opvouwbare tasjes in de aanbieding.

De gezellige drukte begon al snel; veel toeristen van campings en vakantieparken in de buurt, maar ook ‘Ruurlse’ inwoners flaneerden in grote getale langs de vele kraampjes in de straten van Ruurlo.

 
Er werden veel afdelingsbrochures, folders en pennen uitgedeeld aan het winkelen publiek en vaak ontstond er een geanimeerd en positief gesprek over de activiteiten van het Rode Kruis.

 
Het was ook erg gezellig om samen met onze vrijwilligsters van de welfare op de braderie​ te staan! Wat de verkoop betreft hadden onze buurdames het drukker dan wij: zij verkochten heel veel zelfgemaakte spullen zoals sokken, kussens, handdoeken en kleedjes en zorgden voor een prachtige opbrengst voor Rode Kruis Berkelland!

 
Om 21 uur ’s avonds vertrokken we na een drukke intensieve dag weer richting Borculo, moe maar wel voldaan!​​


 

Braderie_01_web.pngBraderie_02_web.png