Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Assen-Vries Dit doen we Sociale Hulp Aangepaste vakanties

Aangepaste vakanties

Heerlijk‚Äč op vakantie? Het kan met het Rode Kruis. U kunt kiezen uit drie hotels en het vakantieschip van het Rode Kruis. Alle accomodaties zijn volledig aangepast. Meer informatie over de verschillende locaties vindt u op de website van Het Nederlandse Rode Kruis bij het onderdeel -Onze hulp in Nederland.
 
Aanmelding
Als u met een vakantie van het Rode Kruis mee wilt, kunt u zich hiervoor aanmelden bij de vakantiecoordinator van het Rode Kruis Afdeling Assen-Vries, mevrouw G. Gils (0592) 316 595.
 
Duur & kosten
Een reguliere vakantieweek begint op maandag en eindigt op zaterdag. De prijs voor een week is afhankelijk van de accomodatie, het seizoen en de verblijfsduur.
 
Vergoeding
Als u via de vakantiecoördinator gaat boeken en als u niet in staat bent het gehele bedrag te betalen, wordt een deel van de kosten door deze afdeling betaald en een deel door u zelf.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de coordinator van deze activiteit: mevrouw G. Gils, (0592) 316 595, e-mail rodekruisassen-vries@hetnet.nl