Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Assen-Vries

Rode Kruis afdeling Assen-Vries

​​Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en wordt vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.

Over ons

Het Rode Kruis helpt bij het vergroten van risicobewustzijn, het aanleren van vaardigheden om een noodsituatie beter te doorstaan en het opbouwen van een netwerk zodat mensen in een noodsituatie niet alleen komen te staan.

Rolstoelbussen

Bent u een instelling of bent u mindervalide en wilt u een dagje uit naar een dierentuin, gaat u met vakantie, of een rondrit door Drenthe, wilt u als nstelling met een paar personen op een zondag een kerkdienst bezoeken of wilt u informatie enz. dan kunt u deze informatie hier vinden.

Actueel

nieuws van Assen-Vries

 

 

Kinderboek 150 jaar Rode Kruishttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/assen-vries/Actueel/Nieuws/Paginas/Kinderboek-150-jaar-Rode-Kruis.aspx2017-10-30T23:00:00ZKinderboek 150 jaar Rode Kruis
Welkom Winkelhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/assen-vries/Actueel/Nieuws/Paginas/Welkom-Winkel.aspx2015-09-26T22:00:00ZWelkom Winkel
Op vakantie met het Rode Kruis ?http://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/assen-vries/Actueel/Nieuws/Paginas/Wat-te-doen-met-12-miljoen.aspx2014-02-24T23:00:00ZOp vakantie met het Rode Kruis ?

Iedereen kan helpen

Help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer

 Vacature Zoekresultaten