Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Arnhem Dit doen we Sociale Hulp Bijzondere vakanties

Bijzondere vakanties

Het Rode Kruis organiseert vakanties voor mensen, die niet (meer) zelfstandig op vakantie kunnen. Artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers zetten zich in om hen van een onbezorgde vakantie te laten genieten.

Hotel De Paardestal in Rheden

Op de heuvelrand van de Oost Veluwezoom ligt een uitgestrekt landgoed. De voormalige paardenstal op landgoed De Valkenberg is geheel verbouwd tot een hotel met een informele en intieme uitstraling. Dit hotel ligt in het bos en beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad.  

Hotel De Valkenberg in Rheden

Op hetzelfde landgoed werd in 1834 een schilderachtig landhuis gebouwd met uitzicht over de IJssel. Omringd door 12 hectare bos, prachtige tuinen en velden is het een vakantieoord bij uitstek. Het hotel beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad.   

Hotel IJsselvliedt in Wezep

Hotel IJsselvliedt, gevestigd in een voormalig landhuis, dateert uit de achttiende eeuw. Het is geheel gerenoveerd en het heeft de warme sfeer van vroegere tijden behouden. Er is een restaurant en een bar, en in het voormalige koetshuis is een fitnessruimte ondergebracht.   

Hotelschip J. Henry Dunant

De J. Henry Dunant is een varend luxe hotel. De verschillende vaarroutes laten de mooiste Nederlandse landschappen zien. Het schip heeft een salon, een restaurant, een kapsalon en een souvenirshop.

Uitstapjes

Bovendien gaan zo'n 250 Arnhemmers jaarlijks één dag uit. Met de hulp van tientallen vrijwilligers varen zij een dag lang op onze Gelderse rivieren en genieten zo van de prachtige omgeving en gezelligheid onder elkaar.

Contact

Wilt u weten of u of iemand die u goed kent ook in aanmerking komt voor zo'n geheel verzorgde dagtocht of een aangepaste vakantieweek? Neem dan eens contact op met ons bureau: Tel. 026 44 31 700  arnhem@redcross.nl