Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Arnhem Dit doen we Op zoek naar familie Rode Kruis Tracing in Arnhem

Rode Kruis Tracing in Arnhem

Brieven
Als het adres bekend is maar post en telefoon niet functioneren, zijn Rode Kruis berichten vaak de enige manier om in contact te komen met familie. Een Rode Kruis bericht is een open brief, die via het Internationale Rode Kruis Netwerk overgebracht kan worden. 
 
Opsporing
rodekruis_tracing_arnhem.jpgAls onbekend is waar familieleden zijn en als de situatie in het betreffende land het toelaat, dan kan het Nederlandse Rode Kruis een opsporing naar de familie in gang zetten. Het Arnhems Rode Kruis heeft in de afgelopen jaren honderden opsporingsverzoeken in behandeling genomen. Een groot deel daarvan heeft tot hernieuwde contacten met de familie geleid.

Wilt u weten wat het Arnhems Rode Kruis voor u kan doen? U kunt tracing team Arnhem dagelijks telefonisch bereiken van 9.30-10.30 uur via telefoonnummer 026-4431700. Kies vervolgens in het keuzemenu voor optie 2. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. U wordt dan z.s.m. teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen naar Tracing Team Arnhem. Het emailadres van Tracing Team Arnhem is: Evanhagen@redcross.nl